Eind november kwamen de heer en mevrouw Suijkens bij ons langs met een eigen gemaakte schets van hun droomwoning. Zij wisten precies wat ze wilden, aan ons de taak om voor 5 december de omgevingsvergunning aanvraag klaar te hebben. Mede door de uitmuntende samenwerking met de heer en mevrouw Suijkens, hebben we op 2 december de aanvraag de deur uit kunnen doen.

De woning komt te staan in het plan Uithofslaan te Den Haag, een mooie villawijk aan de rand van de stad. Voor deze particuliere opdrachtgever hebben wij het ontwerp aangepast, de gehele bouwaanvraag bouwkundig en constructief verzorgd en de EPC en MPG berekeningen uitgevoerd. Ook de samenwerking met de constructeur Constabiel en Buro Walet (EPC/MPG) verliep vlekkeloos.

In overleg met de heer en mevrouw Suijkens hebben we in een aantal sessies de woning compleet aangepast aan hun wensen, waardoor deze nu snel gebouwd kan gaan worden. Door goede afspraken te maken en met korte lijnen te overleggen, kon dit project zo snel afgerond worden.

De heer Suijkens over de samenwerking: “Mijn vrouw en ik hebben een aantal constructieve gesprekken gehad met Peter, Patrick en Tim bij Vibes op kantoor. Zij hebben het project voortvarend opgepakt en de gegevens heel goed verwerkt. De bouwinspecteur was zeer te spreken over de bouwaanvraag, hij noemde deze zelfs overcompleet. Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met Vibes.”

woning1

plattegrond