KlokbouwOntwikkeling werkt in diverse projecten samen met ZZG Zorggroep. Vibes heeft in 2014 bij Klokbouw de Nieuwe Werktekeningen (NWT) geïntroduceerd, een innovatie waarmee gericht ingespeeld wordt op de vraag van de opdrachtgever. De samenwerking met Thijmen van Vibes beviel zo goed, dat Klokbouw heeft gevraagd ook de diverse ZZG complexen op deze wijze aan te leveren.

Thijmen is dit jaar druk met de NWT voor o.a. de nieuwbouw ZZG Margriet, ZZG Vijverhof en ZZG Oostflank. Hans en Sjoerd werken aan de werktekeningen voor ZZG Meijhorst.

Deze projecten hebben met elkaar gemeen dat er goed wordt samengewerkt volgens het ‘Design & Build principe’. In nauwe samenwerking met de betrokken zorgverleners, locatiemanager en vastgoedbeheerder van de zorginstelling realiseert KlokBouw een ontwerp wat op alle facetten voldoet aan de gestelde eisen.

De inzet van NWT past goed bij de visie van Klokbouw. Lean en efficiënt opzetten van de werktekeningen, alles samen bekijken en alleen dat weergeven op tekening wat je op dat moment nodig hebt. Zodat de bewoners snel kunnen genieten van hun nieuwe woonomgeving.

NWT BPS 1e VERDIEPING