Trebbe ontwikkelt meerdere projecten in Hillegom. Een daarvan is het unieke project DOK37 waarbij 37 nieuwbouwwoningen in een bestaande wijk worden gebouwd. De bewoners kunnen zo profiteren van de voorzieningen die al aanwezig zijn, zoals scholen, winkels en een NS station.Blok 1 oppervlakten

Naast DOK37 komt de nieuwbouw van 26 appartementen aan de Michiel de Ruijterstraat.

De 21 portiekwoningen van Woonstichting Stek zijn inmiddels 50 jaar oud en bouwkundig in slechte staat. De woningen zijn niet energiezuinig en het wooncomfort is beperkt. Stek sloopt de oude woningen en bouwt hier 26 driekamerappartementen terug. Deze nieuwe woningen voldoen aan de eisen van deze tijd.

Trebbe heeft voor beide projecten voor de samenwerking met Vibes gekozen. Wij hebben o.a. het Functioneel ontwerp t/m de omgevingsvergunningaanvraag verzorgd, inclusief de bouwbesluittekeningen, de verkoop- en verhuurtekeningen en het technisch ontwerp.

Blok 1 opties oppervlakten
Navraag bij Mustafa Karagoz, de werkvoorbereider van Trebbe, leert dat zij voor Vibes kiezen, omdat de ervaringen gewoon goed zijn. “Vibes weet hoe wij de gegevens willen hebben, onze manier van werken is bij hen bekend. Wat ik ook prettig vind zijn de korte lijnen. In het voortraject is Maurice bij ons langs gekomen en is alles zo goed doorgesproken dat wat we verwachten gewoon is uitgevoerd. Snel en op niveau. Wat ik een groot voordeel vind bij Vibes is dat zij niet alles zomaar klakkeloos overnemen, ze denken kritisch mee, wat de kwaliteit van het project verhoogt. Dat vind je niet bij alle bedrijven.”