corporatiepleinTijdens Corporatieplein, de bedrijfsvoering & ICT-beurs voor woningcorporaties die op 24 september heeft plaatsgevonden in Expo Houten, hebben wij veel medewerkers van woningcorporaties gesproken. Terugkerend thema in onze gesprekken was dat BIM nu eindelijk echt doorbreekt in corporatieland.

Als enige BIM onderneming op deze beurs, konden wij de corporaties zonder veel moeite overtuigen van het belang van BIM in hun bedrijfsprocessen. Want waarom ken je alle details van je organisatie, reorganiseer je binnen je bedrijf om kosten te besparen en efficiënter te werken en doe je dit alles niet bij je grootste asset: je woningenbestand?

Met behulp van BIM is er veel winst te behalen, zeker als je de gegevens uit BIM kunt koppelen aan de MJOB. We hebben veel afspraken gemaakt om onze pilot die nu loopt bij Openbaar Belang in Zwolle toe te komen lichten. Bent u werkzaam bij een corporatie en bent u ook geïnteresseerd in een vrijblijvende presentatie van dit onderzoek voor u en uw medewerkers, neem dan contact met ons op. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MJOB