Samen met ontwikkelaar Leyten en de gemeente Weesp presenteerde Trebbe afgelopen december het plan voor 133 eengezinswoningen met een woonoppervlak van circa 100 tot 170 vierkante meter. Ook al is de verkoop van 'De 6 Weesper Straatjes’ nog niet begonnen, de belangstelling is met 160 inschrijvingen al groot. De eerste fase (circa 25 woningen) zal het eerste kwartaal van 2016 in verkoop gaan.

De ontwikkeling aan het Papeveld kent een lange voorgeschiedenis. Al in 2012 waren er plannen om te gaan bouwen. Door tegenvallende verkopen is dit nooit van de grond gekomen. Nu is de kans van slagen groot, omdat de woningmarkt op dit moment sterk aantrekt in deze regio. 

De woningen zullen gebouwd worden volgens het concept Basiswonen van Trebbe. Zoals inmiddels regelmatig het geval iswordt Vibes ingeschakeld om de bestaande modellen aan te passen aan de wensen van dit project. Zo komen er diverse woningtypen: tussen- en hoekwoningen (in verschillende afmetingen), ruime twee onder één kapwoningen en royale geschakelde vrijstaande woningen. Door de Basiswoning aan te passen kunnen alle verschillende types snel en efficiënt gerealiseerd worden.

Vibes levert voor de woningen:

  • Tekeningen en details voor Functioneel Ontwerp en de aanvraag omgevingsvergunning, incl. toetsingstekeningen en berekeningen Bouwbesluit
  • Brochure- en Verkoopcontracttekeningen
  • Uitvoeringstekeningen (TO technisch ontwerp) inclusief de kopersopties.
Trebbe Weesp1Zijgevel1 Type A DOTrebbe Weesp22015 11 20 Onderleggers 1