De Studio bestaat uit een noord- en een zuidvleugel met totaal 551 appartementen, verdeeld over 11 woonlagen. In dit voormalig GAK-gebouw in Amsterdam zijn woningen gerealiseerd in drie verschillende uitvoeringen van ca. 28 m² tot en met ca. 47 m² woonoppervlak. Rondom De Studio is er voldoende parkeergelegenheid. De noordvleugel is al verkocht en bewoond, de appartementen in de zuidvleugel worden in 2014 verkocht. Het gebouw heeft een luxe entree met bellentableau en videofoon. Ook vind je hier de servicebalie, laundrette en coffeecorner. Tot slot mogen alle bewoners gratis gebruik maken van de aanwezige WiFi.

De Studio heeft uitzicht op het centrum, plantsoen of het Westelijk deel van Amsterdam, bijna alles is mogelijk in De Studio. De Studio Amsterdam sluit naadloos aan bij Tokyo, Parijs en New York waar klein wonen steeds hipper wordt.

Tussen de huidige bewoners van De Studio heerst een groot saamhorigheidsgevoel, er worden vaak borrels gehouden, met elkaar gegeten of ga je samen een rondje hardlopen. Hier woon je heerlijk op jezelf, maar zeker niet alleen! Ook kun je gezellig samen in het Bos & Lommer-plantsoen heerlijk genieten tot in de late uurtjes.

Vibes heeft in samenwerking met Stadgenoot, AM, HSB Bouw en Harder Advies de uitvoeringstekeningen voor de aanpassingen vorm gegeven en afgestemd op de behoefte. De bestaande situatie gaf natuurlijk regelmatig aanleiding voor verrassingen, die tijdens het slopen naar boven zijn gekomen. In flexibele samenwerking werden deze naar tevredenheid opgelost.

Een nieuwe kelder met bergingen onder de zuidvleugel is tussen de bestaande paalfundering gebouwd. Deze kelder beslaat nu ongeveer een kwart van de oppervlakte. Een mooi staaltje van renovatie en hergebruik.

Naam: Renovatie De Studio

Plaats: Amsterdam

Opdrachtgever: AM - Stadgenoot

Architect: Wessel de Jonge Architecten

Levering: Verkooptekeningen, bouwkundige werktekeningen en details voor de aannemer, Verhuurtekeningen.

 DeStudio-vernieuwbouw