Om als starter de woningmarkt te betreden is niet eenvoudig en ook senioren zijn vaak op zoek naar een kleinere en betaalbare woning. Timpaan speelt in op deze vraag met hun Smartwoning, een concept waarbij herhaling een belangrijke rol speelt.

De Smartwoning: een slim en flexibel alternatiefTimpaan smartwoning

De woning is maar liefst 6 meter breed, heeft een mooie glazen gevel. Aan de voorzijde zit een groot dakoverstek boven een grote veranda, waar de bewoner kan genieten van de buitenruimte. Er zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk. Zo kan de woning op eenvoudige wijze geschikt gemaakt worden voor diverse woonwensen.

Tijdwinst door herhaalbaarheid

De eerste Smartwoningen zijn nu al in ontwikkeling. Naast een Modelwoning in Heiloo worden in Ursem 8 woningen gebouwd van het type Scott. Er staan nog meer locaties in de planning. Door de inzet van de Smartwoning kunnen de 3D-modellen en tekeningen snel worden gemaakt en de omgevingsvergunning snel aangevraagd worden. Vibes heeft al voor diverse opdrachtgevers ervaring opgedaan met een repeterende woningen met variatie zoals die van de Smartwoning. Daarnaast heeft Vibes kennis van zeer veel verschillende bouwsystemen. Daardoor kunnen de Smartwoningen zonder probleem door verschillende aannemers gebouwd worden.

Levering door Vibes:

  • 3D Ontwerp-modellen
  • berekeningen en tekeningen t.b.v. Aanvraag Omgevingsvergunning
  • 3D Technische-modellen/Co-maker-gereed model
  • Werktekeningen

17427 D MT00 1 EXPLODED 3D dd28 11 2017