Hans BonekampHans Bonekamp is per 1 april de nieuwe directeur van Vibes Building Engineers. Hij volgt Wilfred Wolf op, die sinds 2009 samen met Jan Kees Pikkaart directeur/eigenaar van Vibes was. Wilfred heeft besloten om in ETS isolatie, gevestigd in Enter, te investeren en zal daaraan al zijn tijd gaan besteden. De afgelopen maanden zijn alle relaties van Vibes geïnformeerd en is zorg gedragen voor een zorgvuldige en vloeiende overgang. Hans werkt al 15 jaar met veel plezier bij Vibes. Hij neemt het stokje van Wilfred over en zal samen met Jan Kees vanaf nu eigenaar van Vibes zijn. Samen met Jan Kees vormt Hans het nieuwe directieteam.

Hans Bonekamp: “Ik heb ontzettend veel zin om samen met de medewerkers Vibes verder uit te bouwen. De komende jaren zal vanwege de economische vooruitzichten veel van ons bureau worden gevraagd. Onze kracht in het optimaal ondersteunen van aannemers, ontwikkelende bouwbedrijven en eigenaren in het gehele ontwerp- en realisatietraject, zal daarbij meer en meer gevraagd worden. Ons bedrijf kan met de opgebouwde kennis en ervaring al heel veel bieden. En het is gewoon een ontzettend gaaf bedrijf om bij te werken!”

Jan Kees Pikkaart is verheugd over de keuze van Hans: “Met Hans komt mijn wens in vervulling voor een zorgvuldige en vloeiende overgang naar een toekomst zonder Wilfred. Hans is zeer ervaren in de bouwwereld en weet alles van vernieuwing in bouwproces en toepassing van BIM. En bovendien is Hans een plezierige en toegankelijke persoonlijkheid die mensen aan zich weet te binden en kan inspireren tot vernieuwing. We verwachten er samen veel van."

Op 29 maart hebben we feestelijk afscheid genomen van Wilfred Wolf. We zijn overtuigd dat we Wilfred ook in zijn nieuwe onderneming nog vaak zullen spreken of aan de telefoon zullen hebben. De banden zijn zeker niet verbroken. En we zullen ook nog heel vaak met goede herinneringen aan hem terugdenken.