Michiel heeft onlangs de Autodesk University London en de Dynamo Day van de UK Dynamo User Group bijgewoond. Autodesk en de Dynamo Community gaven inzicht in de laatste ontwikkelingen en internationale bedrijven gaven presentaties over user cases waarbij ze de werkwijze toonden bij deze bedrijven.

De cases op de Dynamo Day gingen vooral over complexe en repeterende scripts. Dit kan veel tijd schelen bij het maken van de modellen. Complexe vormen worden een stuk makkelijker te genereren door Dynamo. Deze scripts maken we ook en gebruiken we bij verschillende projecten.

De Autodesk University bood de 2 dagen daarna een keur aan inspirerende presentaties en workshops. De internationale bedrijven die zich hier presenteerden zijn allen toonaangevend speler op hun gebied. Architecten, ontwerpbureaus, engineers die wereldwijd werken gaven hun visie op de toekomst van BIM en de richting waarin we gaan. De uitdagingen zijn groot en de mogelijkheden zijn nog groter. We hebben veel ideeën opgedaan voor betere integratie en workflows in BIM en Dynamo. En daar profiteren onze opdrachtgevers weer van!

Vibes Building Engineers onderscheidt zich al ruim 10 jaar als ervaren en gespecialiseerde BIM engineers. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en we initiëren met onze internationale collega’s  innovaties in processen en uitwerkingen, zoals de inzet van Dynamo.

Dynamo Day LondenDynamo Day Londen presentaties Dynamo Day Londen presentaties 2Dynamo