We blijven vernieuwen bij Vibes. Uiteraard zijn we altijd bezig om inhoudelijk de laatste snufjes te leren op ons vakgebied, halen we nieuwe kennis in huis via congressen, seminars en opleidingen en hebben we sinds kort maar liefst 3 nieuwe collega's die al lekker meedraaien.

Met al die nieuwe medewerkers werd het wel een beetje krap in ons gebouw, en hoewel veel van onze bouwkundig project engineers regelmatig op locatie werken, vonden we het tijd om ook onze werkomgeving te vernieuwen.

Vrijdag 21 september hebben we alles verhuisd naar onze nieuwe plek en vanaf maandag 24 september kunt u ons aantreffen in ons prachtige, moderne, van alle gemakken voorziene pand. Met zoveel bouwkundige kennis in huis zult het u niet verbazen dat we met inzet van eigen medewerkers heel veel zelf hebben gedaan. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met schilderen, timmeren, lampen ophangen, stoelen uitzoeken, elektriciteitspunten realiseren en nog veel meer.

De verbouwing is zeer goed verlopen door de geweldige medewerking van eigenaar AH Invest en BMI ontwerp en realisatie die onder andere een prachtige, functionele keuken en diverse kasten voor ons heeft gerealiseerd. Julia heeft ons voorzien van de nodige inspiratie voor de inrichting van het gebouw. De verhuizing verliep soepel door de mannen van Van Zijl Verhuizingen.

We genieten nu dagelijks van onze frisse werkomgeving en nodigen u van harte uit voor een kopje koffie om zelf te kijken hoe mooi het is geworden. Of kom langs tijdens onze vrijdagmiddagborrel in onze eigen huisbar!

Kijk voor alle foto's van de verhuizing en de nieuwe werkplek in ons fotoalbum.

bar kantinekeuken tafel

buitenzijdekantoor2