Afbeelding11
Heb jij een opleiding richting Bouwkunde of ben je bouwkundig onderlegd? Ken jij het softwareprogramma Revit waar je veel mee werkt, of wil je dit graag leren? Kan je goed samenwerken en werk je nauwkeurig? Dan zijn we op zoek naar jou!
Bij ons word je met open armen ontvangen. Als Bouwkundige in bestaande bouw reis je af naar Amsterdam. Je meet bestaande woningen in en modelleert dit in Revit. Je doet dit in opdracht van Stadgenoot: een woningcorporatie in Amsterdam.
 
Over jouw werk als Bouwkundige
Als Bouwkundige voor het project Stadgenoot ben je verantwoordelijk voor de juistheid van de vastgoeddata van de klant. Een hele verantwoordelijkheid, want alle data samen leveren huurpunten op en dat bepaalt de huur. Je meet bestaande woningen in op locatie. Je komt echt bij de mensen thuis. De woningen of bedrijfsruimtes zijn bewoond of leegstaand, maar het belangrijkst is dat je goede metingen kan doen. Je kunt daarvoor ook de 3D scanner gebruiken. Vervolgens modelleer je alles correct in Revit. Zo krijg je een model waar de verhuurplattegrond en huurpunten in zitten. Dit koppel je rechtstreeks in de systemen van Stadgenoot! Het is een afwisselende functie, je hebt veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid en hebt veel contact met onder andere bewoners.
Martin werkt al jaren bij Vibes en zal je inwerken. Geen zorgen, dat is wel aan Martin besteed! Je krijgt de tijd om het werk eigen te maken.
LI Vacature Vibes
 
Over Vibes
Jij komt te werken bij het mooie bedrijf Vibes Building Engineers. Vibes heeft het gevoel van een familiebedrijf, een platte organisatie. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk!
Je werkt vanuit ons mooie pand in Deventer. Er is een bar voor de borrel op vrijdagmiddag en er staat een pool- en een voetbaltafel. Tijdens de lunch worden hier de nodige wedstrijden gespeeld. Tussen de middag kan je ook rustig op de bank je lunch eten of sporten bij de inpandige sportschool.
Ook wordt er regelmatig wat georganiseerd. Onze filosofie is niet voor niets Reaching the top together. Je doet het echt samen. Rond de kerst worden de medewerkers met partner uitgenodigd voor een activiteit met diner. In het voorjaar van 2019 zijn ze ook met partners naar Praag geweest vanwege het 10-jarig bestaan van Vibes. In de zomer is er jaarlijks een gezamenlijk uitje.
 
Jouw kracht
In deze functie is het van belang dat je een achtergrond in bouwkunde hebt. Want als Bouwkundige voor het project Stadgenoot ben jij de expert als het gaat om het inmeten van bestaande woningen. En jouw functie is essentieel.
Dit neem je mee:
  • Je hebt minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur richting Bouwkunde
  • Je bent vanaf 24 uur beschikbaar, dus 40 uur is ook mogelijk!
  • Je bent bereid regelmatig (gemiddeld één keer per week) af te reizen naar Amsterdam voor je project. Reiskosten worden vergoed!
  • Je vindt het leuk om bestaande woningen in te meten en in Revit te modelleren
Ook al voldoe je niet aan alle voorwaarden, we zijn erg benieuwd naar je motivatie. Dus reageer als je jezelf herkent in deze functie en omschrijving!
 
Jij en jouw werk zijn belangrijk binnen Vibes. En daarbij horen passende arbeidsvoorwaarden:
  • Bruto maandsalaris tussen de €2.500 en €3.500 afhankelijk van je ervaring
  • Jaarcontract met uitzicht op vast
  • Je werkt bij een bedrijf waar veel aandacht is voor jou als mens en je geluk in je werk
  • Vrijheid en flexibiliteit in je functie
  • Winstdeling en aandeelhouderschap als medewerker van Vibes
Wil jij ons als Bouwkundige komen versterken? We kunnen niet wachten! Solliciteer hier op de vacature.
Heb je vragen over de vacature of wil je iets bespreken? Geen probleem! Bel of mail gerust: 06 144 931 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Publicatiedatum: 20 november 2019                                  Sluitingsdatum: 31 december 2019