10-jarig jubileum Thijs Hajee

Een groot compliment voor onze collega Thijs Hajee! Vandaag (1 maart) vierden wij zijn 10-jarig jubileum bij Vibes. Thijs werkt bij ons vanaf 1 maart 2012. Maar hij vond ons twee jaar eerder al. Hij deed in 2010 als student van Saxion mee aan de 3e BIMCaseweek tijdens de Bouw & ICT beurs.

In maart 2012 is Thijs begonnen aan het eerste hele grote project, voor Stadgenoot om 15.000 woningen in 3D modellen op te nemen. Hieraan heeft hij zo’n 2 jaar gewerkt. Andere opvallende projecten waren: het realiseren van een bioscoop met 5 zalen bovenop een bestaand gebouw in 2014, de renovatie van de rioolwaterzuivering in Den Bosch, de Taalexpo in Leeuwarden in 2017 en de nieuwbouw van het Parkpaviljoen van de Hoge Veluwe. Het project met de grootste uitdaging was Oostenburg, nieuwbouw van acht grote appartementengebouwen in één project.

Al deze ervaringen hebben hem veel gebracht aan kennis, ervaring en inzichten. Sinds afgelopen jaar is hij teamcoördinator en dat zegt veel over zijn groei in de afgelopen 10 jaar!

Hij kan ontzettend trots zijn op zijn bijdrage en de medaille voor 10 jaar trouwe dienst heeft hij dan ook echt verdiend!
Van harte, Thijs!