Betrouwbare informatie met BIM voor alle partijen

Voor wie

Wij werken voor alle partijen in het bouwproces: ontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en andere ontwerpers, gebouweigenaren en woningcorporaties. ‘Reaching the top together’. Hoe? Dankzij onze integrale, op samenwerking gerichte aanpak. Totale Gebouw Engineering noemen we dat.

Een optimaal bouwproces, dat bereiken we met integrale projectsamenwerking tussen alle betrokken partijen. Van opdrachtgever tot en met co-makers, van plan tot praktijk en van idee tot oplevering. Ingericht op uw proces en volledig ondersteund met BIM. Totale Gebouw Engineering betekent samen werken aan succes.

Onze integrale kennis van bouwen met BIM (bouwkundig, constructief en installatietechnisch) brengen we graag in. Wij leveren alles voor ontwerp, engineering, voorbereiding, realisatie en beheer van gebouwen. Wij kunnen in elke situatie het beste team samenstellen om uw project uit te voeren. Door de inzet van onze specialisten, teamwerk en plezier voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn uw strategische partner waar u op kunt rekenen en vertrouwen!

We gaan graag met u om tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak.