“Het hele gebouwbeheer voor uw corporatie op topniveau.”

Woningcorporatie

U weet als geen ander dat juiste en actuele informatie van essentieel belang is voor renovatie, onderhoud en beheer. Wij zorgen ervoor dat alle relevante data van uw bezit binnen BIM worden vastgelegd. Dit biedt u alle benodigde informatie om uw gebouwen te beheren. Zo beschikken alle betrokkenen over dezelfde, eenduidige informatie en kunt u uw woningvoorraad beter beheren, onderhouden en renoveren. Intensieve kennisuitwisseling en het inzetten van alle mogelijkheden van BIM staan hierbij centraal. Wij adviseren u graag.

Het ontsluiten van alle gebouwgebonden informatie is voor een corporatie van levensbelang.  Deze informatie is nodig voor al uw processen, maar ook voor de bedrijven die onderhoud plegen aan het bezit. Een BIM zal dienen om de wereld buiten in een ‘digital-twin’ in de computer te beheren. BIM maakt efficiënt beheer mogelijk in combinatie met de traditionele middelen als archieftekeningen en data in bestaande software. Zo zorgen wij dat het gehele gebouwbeheer voor uw corporatie zich op topniveau bevindt.

Centrale organisatie van vastgoedinformatie komt regelmatig duidelijk bovendrijven. Benadering ervan komt vaak voor door middel van tools en software die al voorhanden is. Daarvoor kunnen koppelingen vanuit BIM worden gelegd om data actueel te houden en te ontsluiten. Uw vraag “Wat kan BIM voor ons betekenen?” gaat leiden tot centralisatie van gebouwgegevens en gegevensoverdracht van en naar ‘tools’ binnen uw organisatie. Realisatie en beheer van 3D-modellen is een ‘externe’ taak voor corporaties. Gebaseerd op onze kennis en de ervaring bij onze bestaande klanten, adviseren wij dat niet zelf te doen.

Naast innovatief, integraal gebouwbeheer bieden wij ook ondersteuning bij uw nieuwbouwproject.

Woningcorporatie waarderen ons om:

  • Kwaliteit van de informatie
  • Samenwerking en transparantie
  • Hands-on mentaliteit
  • Onafhankelijkheid
  • Inzichtelijk proces
  • Besluiten gebaseerd op juiste informatie
  • Minder leegstand
  • Tevreden huurders
  • Verlaging van beheerskosten

We gaan graag met u om tafel om te bespreken wat wij specifiek voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak.