Afscheid van stagiair Nieck

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van de stage van Nieck Eenink. Zijn stage in het kader van zijn opleiding Bouwkunde bij de HAN heeft hij ervaren als een fijne en leerzame tijd.

“Ik voelde me vanaf het begin erg welkom. De verwachtingen die ik had, zijn volledig overtroffen. Door de fijne sfeer die er op kantoor is en de goede begeleiding die ik heb gekregen! Er wordt echt gekeken naar wat de stagiair wil leren en hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Daarnaast neemt iedereen de tijd om je zo goed mogelijk te helpen met al je vragen.

Tijdens mijn stage heb ik veel mogen leren over het modelleren in Revit. Op de opleiding leer je de basis, maar hier leer je het in praktijk. Verder heb ik veel bouwkundige kennis opgedaan tijdens mijn stage. Het leuke aan stagelopen bij Vibes is dat je echt mee mag draaien met de projecten. Hierdoor krijg je de echte dagelijkse werkzaamheden mee.

Het team van Vibes is hecht. Ze doen veel leuke dingen met elkaar. Tijdens de pauzes en vrijdagmiddagborrel wordt er altijd fanatiek tafelvoetbal gespeeld en gepoold. Helaas heeft corona gezorgd dat er beperkingen waren tijdens mijn stage, wat ik erg jammer vond. Maar ze hebben er alles aan gedaan om een zo compleet mogelijke stage voor mij te faciliteren. Zo kon ik iedereen altijd bereiken voor vragen.

Na mijn stage mag ik gaan afstuderen. De kennis die ik heb opgedaan bij Vibes kan ik goed gebruiken voor mijn afstudeeropdracht en natuurlijk ook voor mijn toekomstige bouwkundige carrière.”

Veel succes met afstuderen Nieck!