Even voorstellen: nieuwe collega Hidde

Maak kennis met onze nieuwe collega Hidde van Gorkum! Hij werkt nu al weer een tijdje bij Vibes. Hij solliciteerde bij ons omdat hij een bedrijf zocht waar hij zich verder kon ontwikkelen. Hij vindt het bijvoorbeeld leuk om dingen te ontwikkelen die ‘saai’/repetitief werk automatiseren. “En om slimme dingen te ontwikkelen waar we een klant mee kunnen helpen.”

“Ik heb hbo Bouwkunde gestudeerd en ben daarna bij een bouwbedrijf gaan werken. Ik heb ervaring met:

  • Visualisaties maken
  • Woningen modelleren in Revit
  • Slimme dingen maken in Dynamo om repetitieve stappen te automatiseren
  • Programma’s ontwikkelen die een gedeelte van de woningbouw kunnen automatiseren

Bij Vibes heb ik de vrijheid om mijzelf verder te ontwikkelen in de richting die ik interessant vind. Ik vind het leuk om dingen te ontwikkelen die ‘saai’/repetitief  werk automatiseren. Om slimme dingen te ontwikkelen waar we een klant mee kunnen helpen.

Het is een gezellig bedrijf waar we genoeg ruimte krijgen om onszelf te ontwikkelen. Er heerst een goede werksfeer en iedereen staat klaar om elkaar te helpen. De projecten en werkzaamheden zijn bovendien erg gevarieerd, hierdoor hoef ik mij niet te vervelen! Ik voel me er thuis en heb het hier goed naar mijn zin.

Ik zou mezelf omschrijven als een rustig iemand die snel nieuwe dingen leert.  In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen of om padel te spelen.”