Büsra Berber

Contactgegevens

  • Büsra Berber
  • Bouwkundig project engineer
  • koken, inrichting, creatief bezig zijn
  • Enschede
  • Stuur mij een mail

“Ik maakte voor het eerst kennis met Vibes tijdens een stagepartnerdag toen ik in het tweede jaar van de hbo Bouwkunde zat. Ik sprak daar Hans en Sjoerd. Ik koos destijds voor een stage dichtbij huis, maar het fijne gesprek is me bijgebleven. Ze praatten zo enthousiast over hun werk en de diversiteit aan projecten!

Na mijn studie heb ik dan ook bij Vibes gesolliciteerd en ik werd aangenomen! Ik had tijdens mijn studie al ervaring met Revit opgedaan. Modelleren vind ik erg leuk, ik ga dan ook met heel veel plezier naar mijn werk. Ik werk mee aan diverse projecten, waar het nodig is. Zo leer ik kennen hoe we werken en op welke manier we modelleren. Ik heb bijvoorbeeld de inrichting van een huis gemodelleerd, de binnenwanden, de deuren. Eerst krijg ik uitleg en dan ga ik aan de slag. Als ik er niet uit kom, vraag ik het. Iedereen helpt je!

Mijn droom was altijd om architect te worden, dus na de havo was het voor mij duidelijk dat ik bouwkunde ging doen. Het mooiste zou ik het vinden om architectuur en modelleren te kunnen combineren. Dus iets ontwerpen met behulp van modelleren. Misschien volg ik nog cursussen in de richting van architectuur. Voorlopig ga ik mijn bouwkundige skills verder ontwikkelen. Leren detailleren, aansluitingen maken bijvoorbeeld. Me verder verdiepen in Revit en Solibri.

Samen met Susan ben ik de enige vrouw bij Vibes. Het is er gezellig, ik kan alles met ze bespreken.”