Sjoerd Ensink

Contactgegevens

Een gedreven teamspeler die enthousiast wordt van innovatieve oplossingen om sneller en beter tot het gewenste resultaat te komen.

Sjoerd heeft Vibes leren kennen tijdens de stage van zijn opleiding hbo Bouwkunde. Tijdens deze periode werd hij positief verrast door de kansen die Vibes biedt om jezelf te ontwikkelen. Hij was dan ook blij om te horen dat hij na zijn kopstudie commerciële technische bedrijfskunde weer terug kon keren bij Vibes.

“Vibes is een innoverend bedrijf dat veel waarde hecht aan teamwerk, zowel intern als extern. Kernwaarden waar ik me goed in kan vinden”.

Mede door zijn collega’s is hij gemotiveerd geraakt door de visie van het bedrijf, het streven van Vibes naar een integrale project samenwerking (IPS), dat werkt erg motiverend!

Sjoerd geniet ervan als hij aan de wens van de klant tegemoet kan komen en tegelijkertijd zijn klanten enthousiast kan maken door de mogelijkheden en meerwaarde te laten zien van de bouwkundige BIM-modellen en de integrale werkwijze. Op deze manier hoopt hij een langdurige relatie op te bouwen met partners en elkaar sterker en wijzer te maken voor volgende projecten.