Waarom werken bij Vibes?

Onze collega’s vertellen graag over wat zij zo leuk vinden aan het werken bij Vibes:

Martin Leeuwerink: “Iedereen is collega van elkaar, er heerst geen hiërarchie. Ook is er veel aandacht voor het personeelsbeleid, er is een open werkstructuur om informatie met elkaar te delen en samen te werken. Ook wordt er onder andere ieder jaar een ‘tevredenheidsenquête’ gehouden onder de werknemers om zaken aan te kaarten en het bedrijf te blijven verbeteren.”

Thijs Hajee: “Ik vind zeker dat de kernwaarden Teamwerk, Betrouwbaar, Vooruitstrevend & Plezier kloppen. Bijna elke dag heb ik bijna twee uur reistijd, dat doe ik natuurlijk niet zonder reden. Ik heb veel plezier in mijn werk. We hebben geen hiërarchische structuur en wij als collega’s en klanten waarderen dat. De vrijheid die we bij Vibes krijgen, vind je niet zomaar ergens anders.”

Peter Linker: Voor Peter voelt werken bij Vibes net als een familiebedrijf. “Iedereen doet wat voor elkaar, staat voor elkaar klaar en helpt elkaar. Je krijgt er veel vertrouwen.” Mede door de gemoedelijke sfeer, bevalt het hem erg goed om er te werken.

Tijmen van Schoonhoven: “Collega’s staan altijd klaar om je te helpen en andersom. We hebben veel voor elkaar over. Je krijgt veel vrijheid en elk jaar een budget voor scholing. Ook mag je je eigen werktijden invullen. Dat is erg prettig, want ik ben geen ochtendmens!”

 

 

Sjoerd Ensink: “Vibes is een innoverend bedrijf dat veel waarde hecht aan teamwerk, zowel intern als extern. Kernwaarden waar ik me goed in kan vinden”.

Wesley Daggenvoorde: De open bedrijfsstructuur binnen Vibes spreekt hem erg aan. “Er heerst een goede sfeer in het team, waarbinnen plek is voor elkaars kwaliteiten en eigen inbreng. Zo werken we samen naar het beste resultaat!”

Emil Olivier: “De sfeer bij Vibes is prettig en positief. De collega’s zijn aardig, nuchter. We helpen elkaar. We maken een lolletje. Ik heb het erg naar mijn zin. En er is veel aandacht voor ontwikkeling. Cursussen, opleidingen, maar ook de nieuwste software en spullen.”

Harm Feenstra: “Iedereen heeft hier oog voor elkaar. De instelling is dat de verantwoordelijkheid nooit bij één persoon ligt, maar bij iedereen. Met elkaar zorgen we ervoor dat alles goed draait. En we ondersteunen elkaar. Die ‘met elkaar, voor elkaar’-mentaliteit vind ik belangrijk.”

Jeroen Zomerhuis: “Vibes is echt een bedrijf waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je de kans krijgt om elke dag beter te worden. En niet onbelangrijk: de sfeer is er ontzettend goed. Leuk en uitdagend werk, fijne en behulpzame collega’s en gezellige vrijdagmiddagborrels… wat wil je nog meer!?”