Jubileum: Wesley 5 jaar bij Vibes

5 jaar bij Vibes! Zo lang geleden is het dat Wesley de stap nam om bij ons te komen werken. En dat is nog steeds voor ons een hele goede keus geweest! Wesley is een gedreven teamspeler pur sang ! Als ergens onze slogan “Reaching the top Together” aan gekoppeld kan worden, is het wel aan Wesley. Samen gaan voor het beste, en niks is te veel. Soms moeten we hem even remmen om zijn eigen bestwil…

Zijn ontwikkeling vanaf zijn studie Bouwkunde tot waar hij nu is, is prachtig. Dat blijkt ook wel uit de variatie en veelvoud van projecten die hij doet. Of het nu de Bouwkundig technische oplossingen zijn die uitgewerkt moeten worden, of het is een ontwerp dat vertaald moet worden in een 3D Impressie, hij fikst het!

De laatste jaren heeft hij zich ook nog eens ontwikkeld in de engineering van prefab HSB-elementen, waardoor hij zich ook met Tekla zich goed weet te redden. Door zijn ervaring is hij ook al een van onze pijlers als het gaat om de begeleiding van nieuwe mensen of stagiairs. Het verbaast ons niet dat we terugkrijgen dat het erg prettig is om Wesley als begeleider te hebben.

Daarnaast maken we ook gretig gebruik van zijn “sociale vaardigheden” als het gaat om onze kernwaarde Plezier. Wesley is altijd in voor een leuk of sportief uitje of evenement en helpt ook graag mee om dit op poten te zetten. Nu 5 jaar verder is het dan ook niet meer dan terecht dit te bekrachtigen met een jubileum!! We feliciteren hem dan ook graag hiermee. Op naar de 10!