Nieuwe klant: ECO+BOUW

We vinden het mooi om deze nieuwe klant voor te stellen: ECO+BOUW. Dit is een aannemer die gespecialiseerd is in ecologisch bouwen, met een sterke focus op het gebruik van hout. Wat hun projecten uniek maakt, is het handmatige vakmanschap.

ECO+BOUW onderscheidt zich van andere bouwers met haar kennis en praktijkervaring op het gebied van ecologisch bouwen. Ze passen natuurlijke en biobased materialen toe. Ze houden zich ook bezig met Maatschappelijk Verantwoord Bouwen: zij houden rekening met de maatschappelijke effecten van alle bouwactiviteiten. Hun missie is dan ook “Plezierig bouwen, gezond en comfortabel leven”.

Recentelijk hebben we voor hen intensief gewerkt aan het project “Atelier ‘t Grieth in Loo”. De unieke aard van dit project leverde uitdagende knooppunten op die zorgvuldig uitgewerkt moesten worden. Als Vibes zijn we er trots op dat wij een grote bijdrage hebben kunnen leveren met onze expertise op het gebied van het modelleren van houtbouw in Tekla.

Voor Vibes is het mooi om in de visie en aanpak van ECO+BOUW meegenomen te worden wat zich uit in keuzes van materiaal en aanpak van uitvoering. Daarbij komt kijken dat we goed hebben afgestemd wat de kwaliteit en weergave van de tekeningen moesten zijn, die aansluit bij de manier van werken van ECO+BOUW. Omdat zij met hun mensen in de productie werken en niet met een geautomatiseerde productiestraat, zegt dit iets over hoe de productietekeningen eruit zien.