Collega's geslaagd voor opleiding HSB voor professionals

De afgelopen 14 maanden volgden Wesley Daggenvoorde, Ramon Schijven en Harm Feenstra de opleiding Houtskeletbouw voor Professionals. Vorige week zijn zij geslaagd en mochten zij hun diploma ontvangen!

De intensieve, uitgebreide opleiding is een mooie verdieping op ons werk. Veel onderwerpen zijn tijdens de vijftien bijeenkomsten voorbij gekomen. Van certificering tot warmte- en vochttransport en van logistieke processen tot detaillering. Harm: “Door bijvoorbeeld meer te weten van de fabricage en montage kunnen wij hier beter rekening mee houden in de modellen en de tekeningen.” Het leuke aan de opleiding is dat de cursusdagen allemaal op een andere locatie waren, meestal bij één van de deelnemende bedrijven. “De dag begon meestal met een presentatie en rondleiding door het betreffende bedrijf. Daarna volgde het lesprogramma van de dag. Ieder onderwerp werd behandeld door een specialist in dat vakgebied.” Lees hier het interview met Harm.

De opleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en wordt georganiseerd onder regie van HMC NEXT in samenwerking met Branchevereniging NBVT en ROGOS Management, Training en Advies.