Trots op deze samenwerking!

Project genomineerd voor award

Voor ons is samenwerken één van de belangrijkste aspecten van ons werk. Niet voor niets is onze slogan “Reaching the top together”. Daarom is het extra leuk dat het project ‘On The Hill 19 appartementen’ in Arnhem is ingezonden voor de Construsoft BIM Awards in de categorie commerciële projecten, mede door de manier van samenwerken.

Het appartementencomplex met 19 appartementen wordt gebouwd op een herontwikkelingslocatie met diverse hoogteverschillen. Het ontwerp is eigentijds en kent de volgende ingrediënten: een verhoogde begane grond, gespiegelde woningen voorzien van balkon of loggia, metselwerkaccenten, een expressieve kopgevel, grote gevelopeningen en accenten in de gevel door middel van een kader. Genoeg punten in het ontwerp waar goede afstemming tussen verschillende partijen voor nodig is. Dat maakt een goed geëngineerd model erg belangrijk. Wij zijn betrokken vanaf het TO, Chrystal van Rijn leidt het project namens Vibes. Ben Toebes, BIM-coördinator bij Rots Bouw, coördineert alle modellen en werkt nauw samen met werkorganisator Joost Jansen.

Wij hebben als één van de partijen in opdracht van Rots Bouw aan dit project gewerkt, samen met opZoom architecten, Acel Installaties Doetinchem, Van der Vorm Engineering, Jordahl ankers, Witzand bouwmaterialen / Inprebo Bouwsystemen BV Cazant Betonbouw / Sloop- en Grondverzetbedrijf J.A. Goris B.V. / Kuiphuis Kraanverhuur. De bouw is inmiddels begonnen en de stukken voor het UO zijn afgerond.

Lees hier verder over het project. En wil je op het project stemmen? Dat kan nog tot 5 juni a.s. Ga daarvoor naar deze website.