Thijmen Tellegen 10 jaar bij Vibes!

Op 12 november 2013 kwam Thijmen Tellegen bij ons werken. De aanloop van je carrière bij ons was toen bijzonder. Wel erbij, toen weer niet, toch wel. Uiteindelijk was het gelukt dat je bij ons kwam, en tot op de dag van vandaag zijn we superblij dat je er nog bent. En nu dus je 10-jarig jubileum!

Je hebt in die 10 jaar al een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Vanuit een rustige schoolverlater met gezonde spanning van wat er allemaal gaat gebeuren tot nu, een steady, betrokken en sterke persoonlijkheid die ervoor staat zijn projecten in en met het team naar tevredenheid uit te willen voeren. En altijd met de juiste aandacht voor de klant. Erg goed. Je stuurt aan, geeft leiding binnen je project en bent nooit te beroerd om mensen (in- en extern) te helpen waar nodig.
Hoe jij nieuwe mensen bij ons begeleidt, is mooi om te zien. Dat blijkt ook wel uit de reacties die we steeds krijgen. Een mooie eigenschap die we koesteren!

Thijmen vertelt graag over zijn werk. Zelfs op de socials neem je ons dit jaar intensief mee in de ontwikkelingen van je project en de aanpak. Zie de speciale pagina met updates van het project Spinaker.

Thijmen is breed inzetbaar zoals dat heet. Kleinere projecten alleen, grote projecten met team, het is hem toevertrouwd! Je werkt bij ons inmiddels al een tijd vanuit de projectverantwoordelijke rol waarin je je team aanstuurt, maar geregeld sta je “te pas en on te pas” je collega’s bij als er ergens hulp geboden moet worden.

Wij zijn enorm trots op hoe jij bij ons gegroeid bent in je vak! Maar minstens zo trots zijn we op het feit dat we zo’n fijn mens als collega hebben!
Het is voor ons dan ook een eer om hem de medaille om te hangen en zo met elkaar jouw 10-jarig jubileum te vieren! Thijmen, Gefeliciteerd!