“Pro-activiteit: dat is echte toegevoegde waarde!”

Besix-Hegeman

Rudy Vandendungen, projectcoördinator & hoofduitvoerder MEP bij Besix, geeft aan dat de stijl van samenwerken bijzonder is:

“De mensen van Vibes kloppen niet bij elk wissewasje aan, ze komen zelf met oplossingen voor de vragen die ze tegenkomen. Dat is echte toegevoegde waarde. Pro-activiteit! Het voelde van het begin aan alsof ze collega’s zijn. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we met externen samenwerkten. Onze samenwerking was hecht, als een deel van de ploeg.

Dit complexe project is dankzij de toepassing van BIM-modellen en door de aanpak van Vibes enorm inzichtelijk geworden. De raakvlakken en kritische aspecten zijn goed zichtbaar geworden. We verwachten dat door deze methodiek fouten tijdens de bouwfase worden voorkomen. En dat scheelt uiteraard tijd en geld.

Ik zeg het zonder aarzelen: één van de beste beslissingen die we bij dit project hebben genomen is het aan boord halen van de Vibes engineers voor het opzetten, aanvullen en onderhouden van de BIM-modellen. Thijs en zijn collega’s hebben het vanaf het begin goed opgezet. Doelmatig en efficiënt.”