Nieuwe stagiair: Robbert Janssen

Graag stellen we onze nieuwe stagiair, Robbert Janssen, aan jullie voor. Hij is tweedejaars bouwkundestudent aan het Deltion College. Robbert omschrijft zichzelf als een sportief en gedreven persoon en kan op het werk uiterst gefocust aan de slag gaan.

“Al van jongs af aan ben ik creatief bezig, van de bouwhoek tot computerspellen waarin je kon bouwen. Daardoor was de keuze voor de opleiding bouwkunde voor mij vanzelfsprekend. Ondanks de intensiteit ervan, ervaar ik het als een leuke opleiding. Via mijn opleiding belandde ik bij Vibes, waar ik nu mijn tweede stage loop.”

“In het eerste gesprek kreeg ik al een goed beeld van de stage. Nu ben ik al een paar weken bezig en vind ik het erg interessant.” In de eerste twee weken werkte Robert aan het ‘oefenproject’, speciaal ontworpen om stagiaires vertrouwd te maken met onze manier van modelleren. Op dit moment draagt hij bij aan lopende projecten, waaronder het doorvoeren van aanpassingen en het opmaken van details. “Misschien ga ik wel in deze richting van het 3D-modelleren door, ook al zit ik nog te twijfelen om de architectuurkant op te gaan. De komende periode kijk ik ernaar uit om mijn vaardigheden in Revit en andere programma’s te ontwikkelen, ook wil ik nog meer leren over klantcontacten.”

Stage lopen bij Vibes bevalt hem uitstekend. “Het is voor mij een ideaal stagebedrijf, waar je altijd terecht kunt bij collega’s voor vragen, met geduldige uitleg. Ze maken echt tijd voor je.”

Wil jij ook graag stage lopen bij ons? Dat is mogelijk! Neem hier een kijkje op onze website en maak een afspraak.