Modellen aanpassen voor verhuurdata Stadgenoot

Projectgegevens

  • Fibonacci
  • Amsterdam
  • Stadgenoot

Woningcorporatie Stadgenoot is continu bezig met nieuwbouw. In het kader van de ‘verhuurdata’ is het belangrijk dat ook nieuwbouw zorgvuldig gedocumenteerd is voor het bepalen van het aantal huurpunten en de huurprijs. Vibes zorgt ervoor dat de modellen die gemaakt zijn door derden ‘praten’ met het systeem dat Stadgenoot gebruikt voor het bepalen van de huurprijs en voor het genereren van plattegronden. Van het project Fibonacci hebben wij het model al gereed gemaakt. Dit is een project met 243 huurwoningen op de hoek van de Cruquiuskade en Panamalaan in Amsterdam.

Binnenkort gaan wij de modellen van de projecten Houten Leeuw, OKU House en Nolensstraat oppakken en gereedmaken voor gebruik door Stadgenoot.

  • De Houten Leeuw is een houten woongebouw met 53 studio appartementen voor jongeren. Het wordt opgetrokken uit clt (Cross Laminated Timber). Ook het trappenhuis wordt helemaal in hout uitgevoerd.
  • De appartementen in het OKU House maken deel uit van een groter complex waarvan een deel sociale huur is. De woningen in OKU House zijn een architectonisch huzarenstukje: de twee gebouwen staan grotendeels op palen, waarvan een deel door het ondergelegen Fashion House heengaat. OKU House maakt deel uit van de herontwikkeling van het gebied rond het World Fashion Centre.
  • De Nolensstraat Zuid is een nieuwbouwproject van 189 woningen. Er zijn  143 woningen gesloopt en er komt nieuwbouw voor terug. De woningen worden energiezuinig (energielabel A+) en zullen aardgasvrij zijn. Nolensstraat Zuid is het laatste complex van de Dudokbuurt dat aangepakt wordt.

En eerder publiceerden wij al een update over het project Oostenburg.